Зимовий костюм Norfin Extreme 4, (-35°C)

15400,00
грн.

→watch?v=fdLbxJDNl0E&list=PL8QmYnWogg3mgl2oDrzWI7rNwiYYFDU5f&index=20←
Розмір підбирає консультант індивідуально під клієнта !
Опис
Зимовий костюм Norfin EXTREME 4 призначений для зимової риболовлі при температурі повітря до -35 ° C. Цифра 4 в назві моделі говорить про те, що базова модель отримала вже 4 стадію поліпшень, грунтуючись на відгуках покупців.

В костюмі є все, за що любителі зимової риболовлі цінують спеціальну екіпіровку.
З важливих переваг костюму треба зазначити:

  • Дуже теплий;
Комбінезон добре утеплений, зверху вдягається куртка, у якої є окрема "підстьожка". Тонку куртку - підкладку можна надягати окремо. Для того, щоб власник костюма не замерзав, сидячи на льоду, в області колін і низу спини є спеціальні відсіки з додатковим утепленням, яке можна знімати.

  • Велика кількість кишень;
Часто в своїх відгуках спортсмени-рибалки скаржаться, що через малу кількість кишень на екіпіровці доводиться брати з собою окремо бокси для наживки. Щоб такої проблеми не було, досить купити Norfin EXTREME 4, в цьому костюмі кишень більш ніж достатньо. На комбінезоні є 2 накладних об'ємних кишені з клапанами, 2 бічних кишені на блискавках і 1 нагрудна кишеня на замку. На куртці є 2 нагрудних кишені, 2 накладних в нижній частині і 2 теплих кишені з боків для обігріву рук. Ще всередині куртки є додаткова тепла кишеня. Навіть в куртці - підкладці є 2 бічних кишені і 1 внутрішня.

  • Система утяжок і замків для точної підгонки по фігурі;
Рибалці доводиться довго сидіти на відкритому просторі, який продувається вітром. У такій ситуації одяг повинен бути не тільки теплим, але і щільно сидіти по фігурі. У EXTREME 4 продумані утяжки на талії комбінезону, по низу куртки і на капюшоні. Крім цього, лямки комбінезона теж можна відрегулювати по зросту. Ширину низу рукава можна підігнати за допомогою застібок-липучок. Знизу брюк передбачено розширяєму "халяву" на застібці. Ширина "халяви" дозволяє натягнути штани на будь-який вид взуття та надійно зафіксувати.

Секрет успіху зимового костюма Norfin EXTREME 4 - мембранна тканина останнього покоління

Теплим і зручним повинен бути одяг кожної людини. Але для рибалки, який тривалий час перебуває на вулиці в мороз, цього явно недостатньо. Особливими властивостями повинна володіти і тканина екіпіровки.

Norfin EXTREME 4 зшитий з мембранної тканини NORTEX BREATHABLE. Це багатошаровий технологічний матеріал з високими характеристиками водовідштовхування, вітрозахисту і паропроникності. Здавалося б, таке поєднання властивостей в одному матеріалі неможливе, але тільки не для мембрани.

NORTEX BREATHABLE складається з дрібних полімерних комірок, які здатні пропускати молекули вибірково. Тканина не вбирає вологу, відштовхуючи молекули води. Водонепроникність костюма дорівнює 6000 мм. Цей параметр означає, що одяг рибалки НЕ промокне кілька годин під дощем або мокрим снігом середньої інтенсивності.

Показник вітрозахисту досягається завдяки високій щільності тканини і спеціальній обробці матеріалу. Паропроникність або здатність "дихати" - це сама дивна властивість мембрани. Випари людського тіла виводяться назовні через мікроскопічні пори тканини, таким чином відбувається терморегуляція. У EXTREME 4 паропроникність дорівнює 6000 гр. / М2 / 24 години. Власнику костюма тепло і сухо незалежно від зміни погоди.

У зимового костюма Norfin EXTREME 4 продуманий кожен елемент одягу, для того, щоб власник займався улюбленою справою в максимальному комфорті:
  • основні блискавки обладнані двома замками і захисними клапанами;
  • шви комплекту проклеєні для надання більшої герметичності;
  • на одязі є гачки для кріплення потрібних предметів;
  • капюшон фіксується в спеціальні кишеньки з липучками;
  • на комбінезоні зроблені шлевки під ремінь;
  • області під рукавами обладнані сіткою для циркуляції повітря;
Як правильно носити мембрану

Паропроникність мембрани забезпечує хорошу терморегуляцію власнику. Щоб система працювала правильно, необхідно дотримуватися принципу багатошаровості одягу.

Доведено, що мембранний верхній одяг найкраще функціонує в поєднанні з термобілизною і проміжним матеріалом, який виконує роль утеплюючого шару. Термобілизну потрібно вибирати, орієнтуючись на ступінь фізичних навантажень людини. Як утеплювальний шар добре працює фліс. Тканина створює великий повітряний прошарок, який утримує тепло. У зимовій лінії одягу Norfin можна вибрати термобілизну і флісові костюми в оптимальному співвідношенні ціна / якість.

Зимовий костюм - незамінна річ для людини, яка не уявляє повноцінного життя без зимової риболовлі. Ціна на Norfin EXTREME 4 вища, ніж у повсякденного одягу, однак властивості костюму допоможуть зберегти здоров'я спортсмену-екстремалу і прослужити йому не один рік.

Вид товару: Чоловічі костюми

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити