Казанок Tramp Firebird з анодованого алюмінію з теплообмінником 1,5 л, UTRC-118

Tramp
UTRC-118
1428,00
грн.
Казанок з анодованого алюмінію з вбудованим теплообмінником об'ємом 1,5 літра Tramp - нове покоління сучасного туристичної посуду.
Особливості:
Казанок виготовлений з анодованого алюмінію.
Сучасна туристична посуда з анодованого алюмінію:
- володіє підвищеною теплопровідністю (в порівнянні зі звичайним алюмінієм або сталлю). Їжа в неї готується швидше і з меншими витратами палива;
- важить менше;
- не схильна до корозії ;
- міцна, має підвищену стійкість до механічних пошкоджень (подряпин, потертостей і ін.), Завдяки поліпшенню таких властивостей алюмінію як твердість, стійкість до термічного впливу.
Казанок оснащений вбудованим теплообмінником-радіатором комбінованим з вітрозахисним екраном. Ця конструкція дозволяє економити витрати палива на 40%, а так само скоротити час закипання води на 30% за рахунок збільшеної площі нагріву, акамулювання тепла і запобігання його витоку.
Зручна складна ручка ручка з фіксатором дозволяє зручно тримати посуд при готуванні, а при натисканні фіксаторів в підставі дозволяє скласти ручку і зібрати казанок в компактний стан для економії простору при зберіганні і транспортуванні.
Прозора кришка з отворами дозволяє випускати зайвий пар і забезпечує безпечне приготування їжі, через отвори в кришці можна зливати воду.
Ручка казанка і ручка кришки має термоізолююче покриття для запобігання опіків.
Всі з'єднання казанка і теплообмінної системи приварені по технології фланцевого з'єднання.
Поставляється з сітчастим нейлоновим мішечком для транспортування і зберігання, а також з губкою для миття.
Характеристики:
Обсяг: 1,5 літра.
Вага: 322 гр.
Розміри казанка:
Діаметр: 13 см
Висота: 15,5 см

Вид товару: Котли і чайники

Також Вас можуть зацікавити