Термобілизна - 5 до -30°C Norfin Winter Line Black

1736,00
грн.
→UjD5R0DrP9o←
Опис
  • Колись бабусі змушували носити кальсони під джинси. Мудрість передається з покоління в покоління, добре, що і прогрес не стоїть на місці. І зараз з приходом холодів можна починати утеплювати себе за допомогою стильного і красивого одягу. Для спортивних людей, що не мислять своє життя без руху і звикли, до того, щоб нічого не заважало тілу вільно здійснювати різні спортивні вправи, можна порекомендувати лінійку флісової термобілизни Norfin Winter Line Black. Це тонка тепла білизна на основі флісу, вона має гіпоалергенну тканину, прекрасно затримує тепло біля тіла, як би консервуючи його і не випускаючи. Проте, матеріал, з якого зроблений цей унікальний вид зимової футболки з довгими рукавами під одягом дозволяє тілу дихати. Купити термобілизну - це значить позбавити себе від переохолодження, а свій організм від різних застудних захворювань.
  • Білизна досить щільно прилягає до тіла, проте має такий фасон, що не обмежує руху в суглобах. Рукава мають крій форми реглан, що дозволяє вільно рухати руками. Крім того, подовжений крій рукава з отвором для великого пальця руки, дозволяє надягати рукавички або рукавиці зверху, добре утеплюючи кисть руки. Такий фасон добре підходить для занять лижним або іншими видами зимового спорту, також його по достоїнству оцінять рибалки та мисливці. Гумка на штанах досить м'яка і широка. Подовжений крій футболки дозволяє за смаком носити її зверху або заправляючи всередину, оберігаючи поперек і спину від переохолодження.
  • На футболці є змійка від грудей і до шиї, вона оснащена спеціальною захисною планкою, яка дозволяє акуратно застібати комір до самого підборіддя, не дряпає і не тисне. Чорний колір цього набору виглядає досить гідно і цілком підійде в якості домашнього костюма.
  • Так збираючись в гори взимку - запастися комплектом зимового захисту організму під одяг просто необхідно. Для любителів зимової риболовлі, коли потрібно без руху проводити тривалий час на льоду - недорогий комплект чорної зимової теплої білизни може врятувати від замерзання. Якщо потрібно вийти в море в вітряну погоду - і тут Норфін Вінтер Лайн принесе комфорт для тіла і затишок при пересуванні, тепло всіх життєво важливих органів і захист від холоду.
  • Коли температура за вікном опускається нижче 10 градусів, навіть пару кілометрів прогулянки стають заходом не з приємних. В такому випадку теж рятує цей зручний вид одягу. Одягнувши штани або футболку з довгим рукавом під свій звичний одяг, можна відчути тепло і комфорт, при цьому завдяки спеціальному фасону, ця модель не зробить весь верхній одяг громіздким, адже тонкий шар теплої і приємною до тіла тканини майже непомітний під одягом.
  • Хороший подарунок людині, яку любиш і про кого піклуєшся - це термобілизна фірми Norfin. Якість цієї фірми говорить сама за себе, білизна має дихаючу фактуру, а це значить, що тіло під одягом завдяки цьому комплекту віддає зайву вологу, при цьому затримуючи тепло. Хороший вихід для всіх, хто не звик робити паузи в спорті, через примхи погоди.
  • Сьогодні весь світ оцінив практичність і стиль, акуратність і практичність цього виду одягу. Особливо такий комплект чоловічої білизни чорного кольору стане прекрасним подарунком і проявом турботи для коханої і дорогої людини. У цій лінійці дуже широка розмірна сітка - дозволить вибрати і купити набір для людини будь-якої комплекції.
  • Матеріал: 100% Поліестер (Фліс)– це особливий вид синтетичної тканини, виготовлений з поліефірних волокон
  • Використовується як перший і другий шар

Вид товару: Термобілизна

РОЗМІРНА СІТКА
ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

РОЗМІРНА СІТКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити