Термобілизна - 5 до -30°C Norfin Cosy Line

1940,00
грн.
→LCQTJoN6CmA←
Опис
Термобілизна з легкого і одночасно щільного поліестеру забезпечує максимальне тепло в сильні морози. Роздільний комплект складається з кальсонів і кофти. У кофти передбачений знімний капюшон на кнопках. Обидва вироби гарантують сухість і комфорт. Якщо ви купите мембранну куртку, то така термобілизна в комбінації з нею, буде другим рівнем вашого захисту.

Вироби дуже якісні, тому довговічні. Сучасна термобілизна флісова Norfin COSY LINE (2-й шар) - це одяг, який можна одягати і не переживати про холод. Вся справа в тому, що під нього не потрібно одягати бавовняний нижній одяг, оскільки він вбирає вологу. Однієї термобілизни COSY LINE вже буде більш, ніж достатньо.

Пропонуємо вам чорну термобілизну COSY LINE, яка перевершить очікування. Вона є недорогою, що важливо для багатьох покупців, а додатково продемонструє і свої інші переваги.

Якісний товар для зими від латвійської компанії Norfin

Представлена вам термобілизна флісова відрізняється високою якістю. При її пошитті використовується легкий матеріал, який досить довговічний. Обрана тканина-основа не тільки утримує тепло всередині костюму, але і захищає кожен з двох виробів від промокання. Поліестер не вбирає, а відштовхує вологу.

Додатково слід зазначити зручну і міцну застібку-блискавку на кофті. Саме вона забезпечує додатковий захист шиї і виключає необхідність носити шарф або балаклаву.

Капюшон також необхідний, особливо при суворих погодних умовах. Якщо ж на куртці він теж є, то перший легко можна зняти.

Манжети на кальсонах і рукавах кофти захищають від переохолоджень. Саме вони служать бар'єром для снігу. Еластичний пояс і манжети служать запорукою додаткового комфорту.

Таким чином чорна термобілизна вельми цікавий варіант для відпочинку і риболовлі, полювання. Такі вироби перевершують всі звичайні типи одягу з бавовняних основ. Спеціальний костюм:
  • зігріє;
  • забезпечить потрібну терморегуляцію при переміщеннях і пасивному відпочинку;
  • захистить від переохолоджень.
Рекомендуємо купити термобілизну, якщо:
  1. Ви хочете забезпечити себе максимальним захистом від низьких температур. Вибравши модель виробу COSY LINE вам потрібно буде докупити верхній одяг і взуття - і ви будете захищені і від вітру, і від холодів на всі 100%.
  2. Шляхом експериментів, ймовірно, ви визначили, що стандартні вироби від інших виробників не задовольняють ваші вимоги. Вироби Norfin коштують недорого, але їх якість не викликає сумнівів. Щільна спеціальна тканина збереже свій ідеальний вид і характеристики, тому термобілизну можна носити не один сезон.
  3. Ви переконані в тому, що даний виробник - один з кращих. Компанія Norfin дійсно знаходиться в списку лідерів, які постачають свої спеціальні товари для полювання і риболовлі в різні країни світу. Купити термобілизну ви можете в Україні з будь-якого міста країни.
Як висновок, можна сказати головне, сучасний костюм не підведе, термобілизна виявиться успішним придбанням. А, якщо ви встигнете купити товар зі знижкою або з розпродажу, то якісний одяг виявиться і дуже вигідним придбанням для вас.
Матеріал: 100% Поліестер (Фліс)– це особливий вид синтетичної тканини, виготовлений з поліефірних волокон


Вид товару: Термобілизна

Активність: Низька

Температура: Дуже холодно

РОЗМІРНА СІТКА
ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

РОЗМІРНА СІТКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари та ТМ Tramp



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити