Чоботи зимові для рибалки Norfin Klondaik (-40°)

6468,00
грн.
→NReerOcgLmk←
Опис
Чоловічі чоботи зимові Norfin Klondaik призначені для зимового туризму, полювання, риболовлі на льоду. Зігріють навіть в лютий мороз. Межа температур - -40 ° C. Виготовлені з морозостійких матеріалів.

Вміщають спеціальний зігріваючий шар, що забезпечує тепло навіть при мінімумі рухів і відведення зайвої вологи при високих фізичних навантаженнях. Оптимальний варіант взуття для холодних зим. Гарантує ногам сухість і тепло при будь-яких погодних умовах.

Основні характеристики

Чоботи Klondike від Norfin володіють наступними перевагами:

Зовнішній шар - з морозостійкого непромокаючого матеріалу EVA. Не "дубіє" і не тріскається навіть при t -40 ° C. Залишається пружнім і еластичним, гарантуючи свободу рухів і комфорт. Внутрішній шар - зйомний вкладиш з утеплювачем Thinsulate. Товщина - 10 мм. Прекрасно гріє. Виводить назовні надлишки вологи, залишаючи ноги сухими і зберігаючи тепло тіла. Швидко сохне. Вкладиш з укріпленою п'ятою. Нашитий синтетичний шар зберігає утеплювач від стирання в зоні максимального фізичного навантаження. Внутрішній фольгований шар з перфорацією. Відбиває холод. Зберігає тепло тіла. Завдяки перфорації виводить піт у зовнішній шар утеплювача. Непромокаючий нейлоновий захист від мокрих опадів у верхній частині чобота. Щільно прилягає до ноги, запобігаючи потраплянню снігу та води всередину взуття. Об'єм регулюється за допомогою стягування шнурком з фіксатором. Протекторна підошва з глибокими боронами. Зроблена з гуми. Гарантує найкраще зчеплення з будь-якою поверхнею та захистить від ковзання на льоду, мокрих каменях тощо.
Додаткова система проти ковзання Anti Slip. Являє собою вмонтований в області каблука сталевий шип. Він має 2 позиції: для звичайної і слизькій поверхні. У першій позиції сталеві зуби втоплені в каблук. У другій - язичок з шипами переведений в робоче положення. Всі ці особливості Norfin Klondike були ретельно продумані і протестовані в суворих умовах північних зим. Збираючись зайнятися зимовою риболовлею або сходити на полювання - не забудьте купити ці універсальні у всіх сенсах чоботи! Вони не раз виручать навіть в найскладніших умовах.

Специфічні особливості матеріалів

Зовнішній шар EVA

Матеріал EVA, з якого відлили чоботи Klondike, виготовлений зі спіненого штучного каучуку. Це високоефективний полімер з особливими властивостями. Зовсім не поглинає вологу, через що взуття з EVA рекомендується для носіння під час дощу, мокрого снігу і слякоті.

Друга перевага EVA - легкість при відносно високій твердості і щільності. Чоботи з евапласту не заважають свободі пересувань, не створюють зайвого навантаження на ноги. При цьому витримують інтенсивну носіння в найнесприятливіших умовах.

Утеплювач Thinsulate

Вкладиш чобіт Klondike виготовлений з Тінсулейт. Це інноваційний утеплювач, який використовується у виробництві зимового одягу і взуття для найнижчих температур. Спочатку створювався для космічної програми. Однак з огляду на видатні характеристики і практичність отримав більш широке застосування.

Thinsulate є об'ємним пористим матеріалом, що містить безліч бульбашок повітря. Цей повітряний прошарок чудово зберігає тепло, але не створює «парникового» ефекту. Ноги в чоботях з таким утеплювачем завжди залишаються сухими і теплими.

При цьому матеріал дуже легкий, еластичний і невибагливий. Можна прати в машинці при високій температурі. З плином часу Тінсулейт не втрачає об'єму, не мнеться, зберігаючи високі теплоізоляційні властивості. Чоботи Klondike з таким утеплювачем прослужать вам не один рік і при цьому залишаться таким ж теплими, як в день покупки.

Гумовий протектор

Підошва зимових чобіт Норфін для риболовлі виконана із щільної зносостійкої гуми. Вона не тільки забезпечує антиковзаючий ефект, але і захищає ноги від травм. Протектор взуття Norfin не боїться механічних пошкоджень, проколів гострими скляними або металевими предметами.

Вид товару: Чоботи

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари та ТМ Tramp



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити