Чоботи зимові для рибалки та мисливства Norfin Hunting Forest (-40°)

6720,00
грн.
Опис
→WLZaAQ_76nA←
Norfin Hunting Forest (-40°) 
Завдяки використанню сучасного і мегаміцного матеріалу - EVA, взуття чудово зберігає тепло і захистить ноги від промерзань. Чоботи відповідають кожній вимозі покупців, тому є міцними і дуже зручними. Спеціальна нековзаюча підошва, оптимальна висота виробу - кожен момент має першорядне значення. І всі ці показники в сумі і є гарантією того, що ноги в морози будуть сухими і захищеними.

У чоботів Hunting Forest є багато важливих показників-переваг, наприклад, зйомний вкладиш легко сушиться, він і забезпечує максимальне тепло. А гіперщільна підошва забезпечує захист стопи від різних пошкоджень. Якщо звичайне взуття або просто гумові чоботи завжди псуються через порізи, то в даному випадку подібного не станеться.

Замислившись про комфорт і здоров'я своїх покупців, компанія з Латвії створила такі зимові чоботи для полювання, яким існує не так багато аналогів. Норфін домігся найкращого результату: вироби міцні, теплі і зручні як для пасивного відпочинку, так і активного. Не має значення сидите ви біля лунки або йдете, в чоботях Норфін буде однаково зручно. А це означає, що вам залишиться вибрати тільки свій розмір.

Чому вам варто купити чоботи зимові Norfin Hunting Forest?

  • Взуття повністю виправдає ваші побажання, в цих чоботях ви будете відчувати комфорт, якого так не вистачає на зимовому відпочинку. Вас нічого не буде відволікати, створюючи неприємні відчуття. Взуття не натирає, нога не випадає з чобота. На верхній частині халяви розміщений фіксатор на кнопці, який є значною перевагою. Всі моменти передбачені і незручності усунуті.
  • Чоботи досить високі, на їх верхній частині присутня вставка з нейлону, тому ноги будуть захищені від потрапляння снігу всередину і промокання ніг.
  • Максимальна термоізоляція - ось привід для того, щоб купити ці чоботи. Їх можна носити при низьких температурах, не відчуваючи промерзання і холоду.
Компанія подбала не лише про те, щоб вироби були теплими, але і красивими. Чоботи для зими Норфін мають оригінальний власний дизайн. Компанія використовує спеціальне забарвлення, яка улюблене і мисливцями і рибалками.

Вид товару: Чоботи

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити