Забродний напівкомбінезон Norfin Flow

8400,00
грн.
→watch?v=9yZ1pbnk0ZY&list=PL_El-UYp0kMXq9N_vIs3mFsfJyGcdcs6_←
Опис:
Водонепроникний забродний напівкомбінезон для лову риби в брід Norfin Flow виконаний з дихаючої тканини і важить близько одного кілограма, забезпечуючи легкість і комфорт в процесі пересування.

Для виготовлення вейдерсів для риболовлі Norfin Flow використовується чотиришарова сучасна мембранна тканина Нортекс, завдяки якій вода не потрапляє всередину, при цьому випаровування тіла легко виводяться назовні.
Мембрана володіє вологостійкістю рівній двадцяти тисячам міліметрів, а також паропроникністю в чотири тисячі грамів на квадратний метр.

Заброди легкі, зручні, не викликають пітливості і упрівання тіла.

Напівкомбінезон призначений для весняно-осінніх температур і в середньому розрахований на ловлю риби в воді, температура якої коливається від десяти до двадцяти п'яти градусів за Цельсієм.

Для забезпечення максимальної герметичності виробу, всі шви всередині додатково проклеєні, що дозволяє запобігти протіканню при зануренні і навантаженнях.

У верхній частині знаходяться еластичні лямки шириною майже сорок міліметрів, завдяки яким можна не турбуватися про необхідність перекроювання виробу в літню пору року. Лямки регулюються по довжині і спереду застібаються на великий фастекс. Утяжки і регулювання в верхній частині виробу не передбачені.
Нижче лівого замку розташовується д-подібне кріплення за яке можна підвісити рибальський інструмент на карабіні або ретрівері.

Для регулювання об'єму талії на попереку і з боків приклеєні широкі шлевки, в які вставляється поясний ремінь, що входить у комплект.
Ремінь здатний розтягуватися, регулюється по довжині і оснащений замком- фастексом.

Для того, щоб скласти невелику коробку з приманками fly box, рем-комплект, аптечку з предметами першої необхідності або компактний аксесуар, з внутрішньої сторони вейдерсів знаходится окрема кишенька з простим замком.
Розміри кишені рівні приблизно двадцяти квадратним сантиметрам.
Блискавка кишеньки хоч і спрямована всередину, але не прогумована.
Крім внутрішньої кишені виріб оснащено відділенням зовні досить великого обсягу.
Відділення закривається водозахисною блискавкою, що запобігає проникнення рідини всередину. Зовнішній кишеня призначена для зберігання речей, які потребують захисту від намокання. Кишеня відмінно підійде для зберігання документів, ключів або мобільного телефону.

У нижній частині напівкомбінезона і в області колін передбачено посилення тканиною для захисту від падінь і зачепів навколишньою рослинністю.
У захищених місцях брючина має анатомічний крій, завдяки якому буде комфортно не тільки активно пересуватися, але і присідати навпочіпки.

Нижня частина моделі Norfin Flow представляє собою пору шкарпеток з неопрену, скроєних під ліву і праву ноги. Забродні черевики фіксуються спеціальним металевим гачком і перекриваються еластичною манжетою.
Самі черевики не входять в комплектацію даної моделі і продаються окремо від вейдерсів.
У доданий комплект входять смужки двох видів матеріалу, невеликий тюбик з клеєм для ремонту незначних пошкоджень і інструкція по експлуатації англійською мовою.

Загалом вейдерси Norfin Flow підійдуть як любителям лову нахлистом, так і спінінгістам.

Характеристики вейдерсів Norfin Flow:
  • Зовнішня нагрудна кишеня з водонепроникною блискавкою-застібкою.
  • Внутрішня кишеня на блискавці
  • Регульовані еластичні лямки
  • Регульований еластичний пояс
  • Неопренові шкарпетки, скроєні під праву і ліву ноги
  • Посилення тканини внизу, на колінах
Матеріал:
  • Мембранна тканина (70% поліестер, 30% ПУ мембрана, неопренові шкарпетки)
  • Водонепроникність, мм: 20 000
  • «Дихаюча» здатність матеріалу, м кв. м / 24 годину: 4 000
Також Вас можуть зацікавити