Підлітковий зимовий костюм Norfin Arctic Junior (-25 °С)

9671,00
грн.


Розмір підбирає консультант індивідуально під клієнта !
Опис
Norfin ARCTIC JUNIOR-25. Модель відмінно захищає від вітру і вологи, а тому прекрасно підходить для юних рибалок.
  1. Костюм представлений теплою курткой и напівкомбінезоном.
  2. ARCTIC JUNIOR-25 виготовляється з багатошарового матеріалу NORTEX BREATHHABLE, завдяки якому одяг, з одного боку, не пропускає зовнішню вологу, а з іншого - призводить до зовнішнього відведення випарів тіла.
  3. Водонепроникність дорівнює 4000 мм, а «дихаюча» здатність складає 3000 г/1 кв.м.
  4. З метою забезпечення більшого вологозахисту, додатково у куртки проклеєні шви.
  5. З внутрішньої сторони костюма знаходиться прокладка з м'якого матеріалу.
  6. За постійне збереження тепла відповідає інноваційний утеплювач THERMO GUARD, що забезпечує комфортне носіння аж до - 25 ° C.
  7. Капюшон не відстібається, за обсягом регулюється за допомогою еластичної утяжки з кнопковими стопорами. В районі потилиці передбачено ще одне регулювання у вигляді довгого язичка з «липучкою». Спереду є невеликий козирок. Також є можливість максимально захиститися від вітру і опадів, застібнувши капюшон на текстильну застібку.
  8. Застібається куртка на блискавцу YKK з одним бігунком, вона додатково оснащена подвійною вітрозахисною планкою зі стрічкою «велкро». Щоб уникнути контакту жорстких елементів замку зі шкірою обличчя, до верхньої частини пришита тканинна вставка з м'якого флісу.
  9. На куртці і напівкомбінезоні передбачені світловідбиваючі елементи, які зроблять дитину більш помітною в темний час доби.
  10. Рукав прямий. Щоб холодне повітря менше потрапляло під одяг, він має внутрішню еластичну манжету, зшиту за принципом напіврукавичок з отвором під великий палець. Додатковий об'єм в районі зап'ястя можна відрегулювати і зафіксувати язичком з текстильною застібкою.
  11. З внутрішньої сторони куртки на симетричному горизонтальному рівні розташовані дві кишені під простими замками. Вони здатні вмістити ключі, документи або гаманець. Біля основної блискавки знаходиться кишеня під мобільний телефон та іншу дрібноту, для доступу до яких не доведеться розстібати всю куртку.
  12. Зовні розташовано ще кілька відділень, верхні заховані під широкими тканинними планками і вертикальними замками. Підійдуть для зберігання коробок з приманками і різних аксесуарів. Нижні накладні - подвійні відділи: зовнішні більш об'ємні і закриті клапанами зі стрічками «велкро», в них можна зберігати рибальські інструменти, рукавиці або рушники, а у внутрішніх, завдяки обробці теплим матеріалом, можна погріти змерзлі руки.
  13. З метою максимально захистити юного рибалку від продування знизу, в районі талії куртка має еластичну кулісу з кнопковими стопорами.
  14. Напівкомбінезон застібається на довгу вертикальну блискавку з парою бігунків, яка прикрита вітрозахисною додатковою планкою з «липучками».
  15. У верхній частині напівкомбінезона передбачені регульовані по довжині еластичні лямки шириною 40 мм. Ззаду вони пришиті до високої спинки, а спереду кріпляться за допомогою двох великих замків.
  16. З метою забезпечити щільне прилягання до тулуба, в районі попереку передбачена еластична вставка, для носіння ременя пришиті досить широкі «шлевки».
  17. Штанини також оснащені симетричними кишенями. Вони є накладними і мають клапани на стрічках «велкро». Стануть в нагоді для складання необхідних на рибалці інструментів, аксесуарів і різного дріб'язку.
  18. Брюки в районі коліна мають «анатомічний крій».
  19. Щоб запобігти потраплянню снігу або вологи всередину взуття, передбачена можливість розширити штанину, розстебнувши липучку і довгу вертикальну «блискавку». У такому положенні їх можна надіти зверху чобота. Також варто відзначити, що всередині є додаткові снігозахисні гетри з манжетою, які зібрані на гумки і оснащені текстильними застібками.

Вид товару: Чоловічі костюми

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити