Зимовий костюм Norfin Discovery 2, (-35°C)

16240,00
грн.
→watch?v=3snH8xZUl5U&list=PL8QmYnWogg3mgl2oDrzWI7rNwiYYFDU5f&index=34←
Розмір підбирає консультант індивідуально під клієнта !

Розмір M-L, L-L і XL-L для високих худорлявих людей: штани і рукави подовжені на 2 см, куртка на 4 см.

Розмір M-SH, L-SH і XL-SH для не високих повненьких людей: штани і рукава укорочені на 2 см, куртка на 4 см.


Опис

Вибір одягу має вирішальне значення для риболовлі або довгого знаходження на свіжому повітрі. Зимові чоловічі костюми бувають різних форм, розмірів і сполучень матеріалів. Пропонована модель костюма Norfin Discovery 2 розроблена з урахуванням всіх вимог для забезпечення неперевершеного тепла і комфорту.

Сучасні технології дозволяють створювати зручні і багатофункціональні зразки одягу. З впровадженням «розумних» матеріалів костюми стали універсальними і утримують тепло, сухість, дозволяючи тілу дихати!

Norfin Discovery 2 - ідеальний варіант для рибалок

Norfin Discovery 2 поєднує в собі всі переваги подібного одягу. Немає нічого гіршого, ніж замерзнути на березі. Люди часто недооцінюють погоду, що призводить до мокрого одягу і хвороб. Універсальний комплект Norfin Discovery 2 підійде для непередбачених змін погоди, що дозволить зберегти настрій і зловити свій улов!

Дихаючий матеріал, з поліпшеними тепловими характеристиками, має невелику вагу і товщину, що робить власників Norfin Discovery 2 вражаюче мобільними. Продуманий дизайн означає, що клієнт отримує 2 продукти за ціною одного. Можете застебнути одяг в дуже холодну погоду або розстебнути для максимальної гнучкості. У костюма 15 кишень, куди можна розкласти необхідні речі, що мінімізує кількість багажу. Це розумно розроблений універсальний рибальський костюм - кращий варіант одягу для рибалок!

Основні характеристики комплекту

Norfin Discovery 2 - костюм, який захистить від холоду, вітру, опадів і забезпечить тілу тепло і сухість. Ергономічний крій зимового костюма Норфін відрізняється від попереднього варіанту костюма Discovery. Він більш вільний, не обмежує рухи тіла при пересуванні і дозволяє пристосовувати довжину брюк під зріст людини. Виготовлена модель з мембранного матеріалу двох кольорів: сірого і ніжно- зеленого. Всі шви надійно проклеєні.

На куртці встановлена двостороння блискавка YKK, прикрита додатково клапаном. Є капюшон з дворівневим регулюванням, що також вигідно його відрізняє від попередньої моделі. Низ виробу і район талії можна стягнути використовуючи фіксатор. Манжети рукавів складаються з еластичних напіврукавичкок і регульованої частини на «липучці». Дві зовнішні кишені з блискавками захищені від вологи. Є тепла затишна кишеня для телефону. На куртці для безпеки встановлені світловідбиваючі нашивки.

Вітро-водонепроникний матеріал Nortex Breathable. Комір з флісу і підкладка з таслану. Посилені лікті і коліна. Світловідбивачі на плечах, рукавах і штанинах. Дихаючий показник: 6000 г / м² / 24 год.

Водонепроникність: 8000 мм

Утеплювач нетканний: HOLLOFIL з надзвичайно тонких волокон.

Витримує t до -35 ° C.

Вага 3 кг 50 г. Напівкомбінезон із завищеною талією, що створює додатковий захист спини від холодного вітру. У нього досить широкі, але регульовані лямки. Штани пошиті з посиленням тканини на колінах і сідницях, а також з теплоізоляційними вставками, які можна витягти. Знизу штанин знаходиться внутрішня манжета на «липучках». Роз'ємні блискавки з боків штанин, дають можливість моментально надягати напівкомбінезон, без зняття взуття. Костюм для риболовлі взимку виконаний в двох кольорах: сірий і яскраво-зелений. Він швидко висихає і його легко знову упакувати в сумку!


Вид товару: Чоловічі костюми

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити