Зимовий костюм Norfin Explorer, (-40°C)

15680,00
грн.

Розмір підбирає консультант індивідуально під клієнта !
Опис
Зимовий костюм Norfin Explorer -40 призначений для риболовлі, спортивного орієнтування, полювання, та інших видів активного відпочинку в умовах екстремально низьких температур. Його крій створений так, щоб в ньому було зручно пересуватися по снігу, на снігоході і на іншому зимовому малому транспорті. У цьому одязі також буде тепло і затишно при довгому знаходженні в статичних положеннях на морозі. Костюм добре захищає не тільки від морозу, але і від сильного вітру, і від снігу.

Комплект складається з куртки з капюшоном і напівкомбінезона. Верхній шар куртки і напівкомбінезона виконаний з сучасної мембранної тканини Norfin Breathable з високою дихаючою здатністю (6000) і сильною водонепроникністю (8000). Водовідштовхувальні властивості посилює спеціальне просочення. Всі шви надійно проклеєні, завдяки чому ні куртка, ні напівкомбінезон не бояться великої кількості снігу і води. Високоміцні вставки з поліуретану в окремих зонах: на ліктях, сідницях і в колінах - додатково захищають комплект від води, стирання, зносу і розривів.

Завдяки високим дихаючим властивостям тканини в костюмі не душно і не спекотно. У ньому неможливо спітніти або перегрітися навіть при активних рухах.

Комфорт і зручність привносить підкладка, яка виконана з приємного і теплого флісу. Фліс дарує комфорт, сухість і тепло. Спеціальний утеплювач між флісом і мембранною тканиною забезпечує захист від холоду і легкість рухів.


Особливості крою і деталей костюма:
  • Підкладка з флісу і нейлону
  • Снігозахисні рукава
  • Протисніжна спідниця
  • Вітрозахищений капюшон
  • Протисніжні штани
  • Анатомічний крій, регулювання по талії, під пахвами і стегнах

Анатомічний крій забезпечує зручне прилягання до тіла і разом з тим свободу рухів. У куртці є снігозахисна спідниця, яка при необхідності відстібається. Вона також несе собою і вітрозахисну функцію. Рукава мають спеціальний подовжений крій і неопренові манжети з гумками, що захищають від попадання вологи під куртку. В капюшоні передбачені вітрозахисні стяжки і козирок.

Для зручності в куртці дизайнери задумали зовнішні і внутрішні кишені на різній висоті: 9 зовнішніх і 3 в підкладці. Дрібні предмети завжди можна взяти з собою і не загубити їх.

Штани завдяки своєму утепленню по всій довжині та спеціальному крою з нижніми неопреновими манжетами і знімними снігозахисними гетрами прекрасно підходять як для чобіт, так і для низьких черевик. Сніг в них завалюватися не буде.


Ціна на Norfin EXPLORER -40 більш ніж виправдовує себе, з огляду на зручність і довговічність костюма. Такий комплект дуже швидко окупиться своєю зручністю, теплом і функціональністю.

Вид товару: Чоловічі костюми

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ
ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ЯК ОТРИМАТИ ЗНИЖКУ



Знижка 10%

  • Знижка діє з другого замовлення на постійній основі
  • Не розповсюджується на акційні товари, оплату частинами та онлайн оплату


Додаткова знижка 3%

  • При повній передплаті на картку Ви отримуєте додаткову знижку 3%
 *не розповсюджується на акційні товари



ОПЛАТА ТА ДОСТАВКА

ШВИДКА ДОСТАВКА напряму зі складу
При підтверженні замовлення до 11:00 відправлення замовлення день в день*
*Окрім вихідних і святкових днів

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою при вартості замовлення від 3000 грн (накладений платіж за рахунок отримувача + 20 грн та 2% від вартості)
Не розповсюджується на акційні товари

Інформація про доставку:
  • Відправка у відділення Нової Пошти по всій Україні
  • Адресна доставка Новою Поштою по всій Україні

Інформація про оплату:
  • Передплата на карту (додаткова знижка-3%)*

  *Не розповсюджується на акційні товари

  • Замовлення відправляються з мінімальною передплатою в залежності від габаритів посилки (від 100грн)
  • Накладений платіж (+ 2% від вартості товару і 20 грн комісія Нової пошти)



ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ

У нас ви можете придбати товар з безвідсотковою розстрочкою до 6 місяців. Для цього в корзині необхідно обрати варіант оплати "Оплата частинами" та на новій сторінці клікнути на "В рассрочку" та обрати банк, який вам підходить: Приватбанк, Монобанк або А-Банк.


Персональна знижка постійного клієнта на цю послугу не розповсюджується.


САМОВИВІЗ інтернет-замовлень за попередньою домовленістю: Київська обл., с.Щасливе, вул.Л.Українки, 14*


Також Вас можуть зацікавити